Machinevertalingen

Machinevertalingen

Nu steeds meer bedrijven grote hoeveelheden documenten hebben die vertaald moeten worden en de beschikbare tijd voor zulke projecten steeds beperkter is, wordt voor urgente behoeften steeds vaker overwogen gebruik te maken van machinevertaling.

De intern ontwikkelde methode van TransPerfect combineert machinevertaling met aanvullende technologieën en vertalers om snel en op betrouwbare wijze bruikbare vertalingen te leveren in geval van grote volumes tekst. Alles wordt afgerond in een fractie van de tijd die nodig zou zijn voor een normaal vertaalproces.

Machinevertalingen kunnen voor sommige doeleinden nuttig worden ingezet: voor documenten die niet voor verspreiding bestemd zijn, zoals op relevantie te beoordelen documenten en interne correspondentie. Ook voor materiaal dat wel verspreid wordt maar waarbij een uiterst snelle doorlooptijd vereist is, kan machinevertaling worden ingezet.

TransPerfect heeft een flexibele methode voor de toepassing van machinevertalingen, waarbij de rol van vertalers kan worden vergroot, verkleind of volledig kan worden weggenomen, afhankelijk van de specifieke doeleinden van het project.

Machine Translation Whitepaper

To learn more about this valuable system, we invite you to download our
Machine Translation White Paper.

WorldLingo

Als een van de grondleggers van geautomatiseerde vertaling is WorldLingo een bewezen en efficiënte oplossing voor machinevertaling voor een aantal applicaties, waaronder web- en software-, e-mail- en chatapplicaties, en voor grote aantallen documenten of teksten die een snellere doorlooptijd vergen dan vertalers kunnen bieden.

Klik hier om naar de website over dit onderwerp van WorldLingo te gaan.

Website Translator

Geef bezoekers van uw website de mogelijkheid om uw site meteen laten vertalen via machinevertaling op maat

Translation API

Voeg aan elke gewenste toepassing of website vertaaldiensten toe

Chat Translator

Maak discussies in real time op portalen, websites en intranet eenvoudiger

Email Translator

Verzend en ontvang vertaalde e-mails in realtime

 

Machinevertaling en revisie door vertaler

U kunt de TransPerfect-oplossingen voor machinevertaling zo gebruiken zonder dat er echte vertalers aan te pas komen, of u kunt ze naderhand laten reviseren door een vertaler. Door gebruik te maken van een revisor is het vertaalwerk van voldoende kwaliteit voor heel wat bedrijfstoepassingen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze consultants op het gebied van machinevertaling en kijk samen of de combinatie van machinevertaling plus revisie door een vertaler een goede optie voor u is.

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië