Geschiedenis van TransPerfect

Geschiedenis van TransPerfect

Liz Elting en Phil Shawe hebben elkaar in 1991 ontmoet op de New York University Stern School of Business. Na enkele jaren actief te zijn geweest in de vertaalbranche merkte Elting dat er behoefte was aan een servicegericht bedrijf dat complexe projecten snel en nauwkeurig zou kunnen uitvoeren. In 1992 richtten zij TransPerfect op om de leegte te vullen. Hun missie: taaldiensten van de allerhoogste kwaliteit leveren aan toonaangevende bedrijven over de hele wereld. Zonder externe financiering groeide TransPerfect uit van een tweemanszaak die werkte vanuit een studentenflat, tot een van ’s werelds meest gerenommeerde aanbieders van taalkundige en zakelijke diensten.

In de loop der jaren hebben TransPerfect en de oprichters van het bedrijf tal van prijzen gewonnen. TransPerfect werd aangemerkt als een van de snelst groeiende particuliere bedrijven in de VS door opname in de Inc. 500. De beide oprichters zijn door Ernst & Young tot Entrepreneurs of the Year uitgeroepen. Het bedrijf kan bovendien bogen op de ontwikkeling van de branchenorm voor certificering van taalkundigen, het TransPerfect Linguist Certification (TLC)-programma, waarin taalkundigen worden getest op taalkennis en vakspecialisatie.

Tegenwoordig heeft TransPerfect meer dan 4.600 fulltime werknemers, een netwerk van meer dan 5.000 gecertificeerde taalkundigen en vakspecialisten, en meer dan 90 vestigingen in steden over de hele wereld. Hiermee is TransPerfect de grootste particuliere aanbieder van taaldiensten ter wereld. TransPerfect is ISO 9001:2015- en ISO 17100:2015-gecertificeerd, wat betekent dat elk project kwalitatief en qua service van het hoogste niveau is. De wereldwijde groep bedrijven van TransPerfect voert jaarlijks meer dan 50.000 projecten uit en werkt samen met vele van ’s werelds meest prominente ondernemingen.

如今,TransPerfect 聘用了逾 4,000 名全职员工,其人才网络涵盖 5,000 多名认证译员和专业领域专家,并在全球各大城市设立了超过 90 家办事处,堪称全球最大的私营语言服务提供商。在中国,TransPerfect 于2008 年设立了创博翻译(北京)有限公司,为本地的客户持续提供优质的语言服务与产品。TransPerfect 通过了 ISO 9001:2015 和 ISO 17100:2015 认证,确保所有项目都能达到最高质量并获得最卓越的服务。TransPerfect 全球集团与全球众多知名企业合作,每年完成 50,000 多个项目。

 

 

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië