Multimedia- en studio-oplossingen

Multimedia- en studio-oplossingen

Met bijna 20 jaar ervaring biedt TransPerfect een compleet pakket multimedia-oplossingen waarin onze wereldwijde taalhulpmiddelen worden gecombineerd met onze technologische oplossingen en onze ervaring in projectmanagement.

TransPerfect beschikt over een uitgebreide pool van professionele, talentvolle voice-overs in meer dan 170 talen, die op tal van plaatsen over de hele wereld kunnen opnemen of in onze eigen volledig uitgeruste opnamestudio's.

We Know How

Klik hier
als u onze speciale website over onze media- en studio-oplossingen wil bezoeken www.transperfectstudios.com

Ondersteuning productieproces

Preproductie

 • Ontwikkeling, aanpassing en wijziging van scripts
 • Professionele casting
 • Tweetalige supervisoren/regisseurs

Productiediensten

 • Meertalige voice-overartiesten
 • Professionele opnamediensten voor zowel voice-over als nasynchronisatie
 • Complete productieploegen voor opnames in doeltaal

Post-productie

 • Editen
 • Mixen
 • Ondertiteling
 • Vervangen van grafische voorstellingen
 • Transcriptie
 • Lokalisatie in Flash
 • Editing en conversie van film

Voice-overs en synchronisatie

TransPerfect beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele, talentvolle voice-overs in meer dan 170 talen. Of u ons nu nodig hebt voor televisie/film, alleen audio, online, materiaal voor training/e-learning of een ander mediatype, onze voice-overs zijn bekwame ervaren moedertaalsprekers die uw boodschap zowel op de wereldwijde markt als op lokaal niveau overbrengen in de stijl, toon en stemklank die u wilt.

 • Nasynchronisatie
 • Commentaarstem voor documentaire
 • Voice-over

Wij bieden deskundige technische supervisoren voor perfecte timing, geluidskwaliteit en de hoogste algemene kwaliteit voor voice-overproductie. TransPerfect ondersteunt uw wensen op alle locaties, onder meer via onze eigen studio's (New York, Los Angeles, Barcelona), onze groep van (meer dan 40) partnerstudio's of productiefaciliteiten van klanten/derden.

De uiteindelijke bestanden zijn beschikbaar in alle gebruikelijke mediabestandsformaten.

Mediaportfolio


Kijk voor onze complete portfolio op www.transperfectstudios.com

Voorbeeld Voice Talent Directories

Ondertiteling

De ondertitelingdeskundigen van TransPerfect hebben zeer ruime ervaring in het duidelijk en bondig overbrengen van uw boodschap, dialoog of script in meer dan 170 talen.

Het proces start met een nauwkeurige scriptlokalisatie voor elke taal om de betekenis van de brontekst te behouden terwijl er ook rekening wordt gehouden met maximale lengte om de leesbaarheid zo hoog mogelijk te houden. De ondertitelingdeskundigen van TransPerfect zijn vaardige taalkundigen die intelligente redactionele keuzes maken. Zo bent u ervan verzekerd dat de definitieve ondertitels de essentie van de boodschap weergeven én precies samenvallen met de betreffende beelden.

Onze ondertitelaars werken regelmatig met alle belangrijke formaten, waaronder SRT, WebVTT, DFXP/TTML, SCC, SBV, SUB, CAP en SAMI. Ons proces en onze oplossingen kunnen worden toegesneden op uw wensen voor reclamespots, tv-programma’s, online-uitzendingen, dvd-producties, video en cinema.

Transcriptie

De transcriptiediensten van TransPerfect combineren toonaangevende doorlooptijden met ongeëvenaarde nauwkeurigheid voor het leveren van definitieve transcriptiebestanden in elk gewenst formaat. Onze professionele transcribenten hebben ervaring met alle mediatypes, waaronder bandjes, dvd, audio en video via internet en live-uitzending.

 

Medische transcriptie
 

Juridische transcriptie
 

Zakelijke transcriptie

WorldView mediamonitoring-oplossingen

Met de WorldView-oplossing van TransPerfect kunnen onze klanten volgen wat er in allerlei media wordt geschreven over hun merk, over hun concurrenten en over ontwikkelingen in hun branche: van kranten en blogs tot websites en andere socialemediakanalen. Naast het volgen van mediaberichtgeving leveren we ook uitstekende vertalingen en consultancy voor uw resultaten in vreemde talen. Onze tweetalige mediadeskundigen schrijven samenvattingen en analyses van berichten en leveren gelokaliseerde sleutelwoorden om de omvang en de kwaliteit van de berichtgeving te verhogen.

 


 

Voorbeelden van ons werk vindt u op onze speciale website voor media- en studio-oplossingen,

www.transperfectstudios.com

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië